tag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post4877528417692874566..comments2023-10-27T11:52:09.146+03:00Comments on Mutfağımdan taşanlar :)..: BezePetitepriincessahttp://www.blogger.com/profile/01397691525085290721noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-28843232283462422602014-06-17T00:53:22.979+03:002014-06-17T00:53:22.979+03:00Milföy veya lavaş kullanarak yapabiliriz. Ya da bo...Milföy veya lavaş kullanarak yapabiliriz. Ya da bol sebzeli kek gibi pişen börek lezzeti alabileceğimiz birşey pişiririz. Yağlamayı oklavasız açmak zor ama imkansız değil, her yerini aynı kalınlıkta açmaya çalışarak çekiştirebiliriz. Ya da marketlerde oyun hamur için sofra ve oklava satılıyo, onun oklavasını atarız bavula, yer de kaplamaz, nasılsa tabak büyüklüğünde açıyoruz yağlama hamurunu, işimizi görür olmaa mı? Petitepriincessahttps://www.blogger.com/profile/01397691525085290721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-88239108738423148082014-06-15T15:16:32.140+03:002014-06-15T15:16:32.140+03:00Betty, yufka açmak için oklavamız yoksa ve hazır y...Betty, yufka açmak için oklavamız yoksa ve hazır yufkamız da yoksa nasıl börek yapabiliriz? ikinci sorum, senin meşhur yağmalanı yine oklavasız açabilir miyiz? merak ediyorum. mesela yurt dışına gidince oklava yok. ilkayhttps://www.blogger.com/profile/18078136685769493972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-89632578606714766242014-06-15T15:14:38.814+03:002014-06-15T15:14:38.814+03:00heeee anladıııım. Teşekkür ederim sayın Betty.heeee anladıııım. Teşekkür ederim sayın Betty.ilkayhttps://www.blogger.com/profile/18078136685769493972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-3743878767505395092014-06-14T12:31:27.565+03:002014-06-14T12:31:27.565+03:00Hahahaha ay pek sevindim o vakit pek. Şimdii kontr...Hahahaha ay pek sevindim o vakit pek. Şimdii kontrollü olarak şu demek; ortalama 1 saatte pişiyor ama senin fırının belki hızlı gonzales o vakit sen fırını 45. Dakikada kapatcan belki, bezeler sararmasın diye bu çabamız :) Bir fiske demek ise işaret parmağınız ile baş parmağınızı tuz kavanozuna daldırıp çıkardığınızda bu iki parmak arasında kalan miktardır efenim. Eğer çay kaşığı ile şekillendirme yaparsanız 1 yumurta akıyla bile baya beze elde edersiniz. Üst resimdeki miktar 2 yumurta akından yapılmıştır, dolu dolu 1 tepsi çıkmıştır. Sorularınız benim için kıymetlidir sorunuz, sorgulayınız hahahahahha. Öperiimmm.Petitepriincessahttps://www.blogger.com/profile/01397691525085290721noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-39326270496878421542014-06-14T11:06:24.545+03:002014-06-14T11:06:24.545+03:00betty hanım bilmeyenler var, daha introduction to ...betty hanım bilmeyenler var, daha introduction to culinary art durumunda olanlar var. bizleri unutmayıp böyle kolay ve lazım tarifleri paylaştığınız için teşekkürler. sadece kızınız prenses nilü'yü değil, beginner'ları da düşündüğünüz için teşekkür ederiz efendim. sevgiler buradan teee oralara gelsin please. ilkayhttps://www.blogger.com/profile/18078136685769493972noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1147357936472392666.post-74813965912931841112014-06-14T11:03:39.305+03:002014-06-14T11:03:39.305+03:00betty hanımcım teşekkür ederim öncelikle. gayet ye...betty hanımcım teşekkür ederim öncelikle. gayet yeni başlayanlara uygun bir tarif. sizden öğrenmek istediğim husus ise kontrollü pişirmek ne demek? bir fiske ne oluyor? bir tutam mı? teşekkürler. ilkayhttps://www.blogger.com/profile/18078136685769493972noreply@blogger.com